Slide 1

AGMI presenteert duurzame, circulaire en innovatieve oplossingen voor de openbare ruimte op vakbeurs

Dinsdag 27 Augustus 2024

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte willen we bezoekers laten zien hoe wij bijdragen aan duurzaamheid en circulaire economie, in lijn met het Klimaatakkoord 2050. Ons doel is om onze inzet voor een duurzame toekomst te delen, waarbij we innovatieve oplossingen bieden die klanten helpen de overstap naar circulair ondernemen te maken.

Samen voor een duurzame toekomst

Wij zetten innovatieve oplossingen voor de openbare ruimte in voor een duurzame toekomst. ''Op de beurs zullen wij uitgebreid laten zien hoe wij iedereen, die zich bezighoudt met ontwerp, inrichting, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte, kunnen ondersteunen in hun transitie naar circulaire oplossingen”. Een belangrijk onderdeel van onze aanpak is het AGMI Re-Sign programma, dat zich richt op het hergebruiken en recyclen van materialen om zo de ecologische impact te verkleinen.

Ontwikkelen en maken

We laten zien hoe onze maatwerkoplossingen inspelen op de specifieke behoeften van klanten, of het nu gaat om gepersonaliseerde producten of unieke ontwerpen. Wij denken graag met je mee of nemen het volledig voor je uit handen. Naast onze uitgebreide product- en materiaalkennis voor het leveren van gedegen advies en ontwerp, heeft AGMI ook de mogelijkheid om in eigen huis te produceren.

Daarnaast presenteren we ons uitgebreide assortiment, variërend van palen en beugels tot oplossingen voor schoolzones en deelmobliteitsproducten. Bezoekers zijn van harte welkom om onze producten te ontdekken en te ervaren hoe AGMI kan bijdragen aan hun duurzaamheidsdoelen.

Bezoek ons op standnummer 3.2.23 in hal 3 om te ontdekken hoe AGMI uw partner kan zijn in een duurzame toekomst.