Slide 1

Guy Zwart genomineerd voor Changemaker 2024 dankzij innovatieve Re-Sign machine

Donderdag 18 Juli 2024

Mede door de High-precision rainwater jet, zoals de Re-Sign machine genoemd wordt, een duurzame en circulaire oplossing voor het hergebruiken van bebording en bewegwijzering, is Guy Zwart directeur van AGMI traffic & lighting genomineerd.

Duurzaamheid en Circulariteit

Volgens Guy Zwart is de High-precision rainwater jet een toonbeeld van duurzaamheid en circulariteit: ‘Door deze innovatieve technologie kunnen oude borden en bewegwijzering worden gerecycled en opnieuw worden gebruikt.’ Op deze manier wordt de afvalstroom drastisch verminderd. Dit proces sluit perfect aan bij de principe van de circulaire economie, waar hergebruik en recycling centraal staan.

 

Bekijk hier het proces van AGMI Re-Sign:

AGMI Re-Sign proces (youtube.com)

Verandering van het businessmodel

De introductie van deze machine heeft niet alleen impact op het milieu, maar ook op het businessmodel. ‘Klanten die oude bebording en bewegwijzering die geschikt is voor hergebruik bij ons inleveren, krijgen nu geld terug. Dit heeft een stimulerend effect op het terugbrengen van materialen en het bevorderen van duurzaam handelen, geeft Zwart aan.

De podcast

Vanaf nu kun je de podcast beluisteren waarin Zwart geïnterviewd wordt over onder andere de High-precision rainwater jet. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te stem op Zwart als Changemaker 2024. Geloof jij in dit verhaal en steun jij deze duurzame productiemethode? Luister dan de podcast en breng vooral ook je stem uit via onderstaande link!

 

Stem op de Changemaker van 2024 (nlchangemakers.nl)

Ben jij door dit artikel geïnteresseerd geraakt in het verhaal over Re-Sign? Via onderstaande link lees en zie je nog veel meer over AGMI Re-Sign!

 

Duurzaamheid - AGMI Re-Sign - AGMI Traffic & Lighting